vrijdag 22 juli 2011

Alle deelnemers aan Fort Boyard bekend

We hebben er enven op moeten wachten maar alle deelnemers aan Fort Boyard zijn nu bekend. Er zal gestreden worden in 6 teams van 4 personen. In totaal dus 24 deelnemers. Welke teams kunnen we verwachten?



Rappers van Fort Boyard

Lange Frans
Kleine Viezerik
Negativ
Darryl

Filmveteranen van Fort Boyard

Jack Wouterse
Hugo Metsers jr.
Tim Oliehoek
Chris Tates

GTST acteurs van Fort Boyard

Ruud Feltkamp
Ferry Doedens
Ferri Somogyi
Mark van Eeuwen

Musicalsterren van Fort Boyard

Kim-Lian van der Meij
Ron Link
Brigitte Heitzer
Tommie Christiaan

Wie is de Mol deelnemeres van Fort Boyard

Edo Brunner
Inge Ipenburg
Hind Laroussi
Roeland Fernhout

Modetypjes van Fort Boyard 
Rosalie van Breemen
Kim Kötter
Judith Osborn
Sylvia Geersen

De lijst met deelnemers is slechts deels verrassend te noemen. Kandidaten van Wie is de Mol zien we al tijden in diverse programma's opduiken. Er is bijvoorbeeld al een flinke overlap tussen de programma's Wie is de Mol en Expeditie Robinson. Nu komt daar dus ook Fort Boyard bij. Ze graaien allemaal in dezelfde poule met BN-ers. Sylvia Geersen, van de modemeisjes zal trouwens dit jaar ook te zien zijn bij Expeditie Robinson.  Lange Frans was in 2010 een van de deelnemers van Expeditie Robinson, zijn deelname was toen van korte duur maar het voordeel van de Sleutels van Fort Boyard is dat je er niet zomaar uitgestemd kan worden dus wie weet? Lange Frans deed eerder de presentatie voor het programma Fobiac en bleek zeker niet bang uitgevallen dus misschien gaat hij wel hoge ogen gooien tijdens deze editie van Fort Boyard. 
De meest verrassende namen:
Een van de meest verrassende namen is wel die van Hind, haar heb ik nog niet eerder in dit soort programma's gezien en ik ben heel benieuwd naar hoe ze het er van af brengt. Ze komt over als een lief meisje maar voor dit programma worden andere kwaliteiten gevraagd. 
Judith Osborn, de modekoningin van vele televisieprogramma's is ook wel een leuke en bijzondere keuze. Misschien is ze wel een stuk stoerder dan we allemaal denken. We gaan het allemaal zien. 

Binnenkort op deze site meer informatie over alle kandidaten van Fort Boyard



Geen opmerkingen:

Een reactie posten